Regulament Tombolă

În cadrul evenimentului se vor organiza tombole pentru a răsplăti participarea și implicarea dumneavoastră.

TOMBOLĂ DE FEEDBACK – premii oferite de către companiile Partenere

Spuneți părerea și câștigați!

În fiecare zi la înregistrare veți primi un formular de feedback pentru ziua respectivă. Completați integral formularul de feedback, aduceți-l la biroul de feedback localizat în zona de înregistrare până la sfârșitul zilei și participați la „TOMBOLA DE FEEDBACK” cu extragere la sfârșitul fiecărei zile, ora 17:45! Aveți șansa să câștigați unul din premiile puse în joc de către brandurile expozante! Premiul va fi înmânat pe loc câștigătorului, dacă acesta va fi prezent în sală la momentul extragerii, sau ulterior, dacă acesta a părăsit locația evenimentului. Vor participa la tombolă toate formularele de feedback completate în ziua extragerii. Formularele de feedback necompletate integral nu vor fi considerate valide. Prin prezentul regulament, nu vor putea participa la tombolă reprezentanții organizatorului, partenerilor evenimentului sau angajații locației de desfășurare a evenimentului.

TOMBOLĂ ETA2U

Participați și câștigați!

Cu cât veți participa la mai multe prezentări și workshop-uri, cu atât vă vor crește șansele de a câștiga unul dintre premiile:

 

La înregistrare veți primi 4 bilete de tombolă. În caz de pierdere NU se eliberează alte bilete de tombolă. Participați la trei prezentări sau focusgroup-uri la alegere, strângeți 3 timbre diferite din ziua respectivă pe un bilet de tombolă, introduceți biletul în urna localizată în zona de înregistrare și veți fi automat calificați ca participanți la „TOMBOLA ETA2U” cu extragere la sfârșitul fiecărei zile, ora 17:45! Vor participa la tombolă doar biletele complete (cu câte trei timbre aplicate prin lipire), indiferent dacă acestea sunt de la prezentări sau focusgroup-uri. Biletele de tombolă cu două sau trei timbre IDENTICE nu sunt valide. Timbrele de participare vă vor fi aplicate prin lipire pe biletele de tombolă la sfârșitul prezentării/focusgroup-ului, la ieșirea din sală, de către organizatori. Premiul va fi înmânat pe loc câștigătorului, dacă acesta va fi prezent în sală la momentul extragerii, sau ulterior, dacă acesta a părăsit locația evenimentului. Prin prezentul regulament, nu vor putea participa la tombolă reprezentanții organizatorului, partenerilor evenimentului sau angajații locației de desfășurare a evenimentului.

Condiții de participare la tombolele IT Congress 2023

 

Participarea la tombolele IT Congress 2024

EXPRIMAREA ACORDULUI DE PARTICIPARE LA TOMBOLĂ ȘI ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE PARTICIPARE:
  1. Înregistrarea participării la oricare Tombolă a evenimentului IT Congress 2024 are drept consecință acceptarea condiţiilor prezentului Regulament şi acordarea ETA2U a dreptului de procesare a datelor personale, precum şi alte date necesare în cadrul prezentei Tombole.
  2. Participarea în cadrul Tombolei prezumă, în mod tacit, informarea Participantului cu toate regulile de desfăşurare a Tombolei, anunţate în mod public de către ETA2U.
  3. Prin participarea la Tombolă, Participanții îşi exprimă în mod expres acordul de a primi de la ETA2U – în calitate de organizator al IT Congress 2024 – mesaje SMS precum şi apeluri vocale cu caracter informativ.
  4. Acordarea premiului este un eveniment public. Participarea la Tombolă implică consimțământul câștigătorilor ca numele și fotografia lor să poată fi publicate și utilizate ulterior de către ETA2U în diverse materiale publicitare audio, foto și video, în mod gratuit, neimplicând nici o recompensă de nici un fel din partea organizatorului vis a vis de publicarea și utilizarea ulterioară a acestora, cât și acceptul câstigătorului tombolei cu privire la mediatizarea evenimentului, cu obligația de a nu aduce atingere prin declarațiile și faptele lor, în nici un fel organizatorului, sub sancțiunea plății de daune.